Общество Спорт

„Игри по дъгата с Frezco – Състезание с тротинетки“ се превърна в истински детски празник

default
Написано от ПЗИНФО
С много усмивки, емоции и трепет премина и тазгодишното издание на „Игри по дъгата с Frezco – Състезание с тротинетки“. Парк-Остров Свобода отново се превърна в най-цветното, забавно и щуро място, на което стотици деца се забавляваха и усмихваха, а едва ли има по-хубаво нещо на света от детската усмивка и детското щастие.
И тази година децата бяха разделени на 4 възрастови групи (3/4 г.; 5/6 г.; 7/8 г.; 9/10 г.), съответно на момичета и момчета.
В ролята на водещ и тази година влезе Председателят на Младежки спортен клуб Пазарджик спортува Ренета Камберова, която даваше старт на всяко вълнуващо състезание между децата.
Финиширайки, всяко дете, получи грамота за участие, а най-заслужилите бяха наградени лично от кмета на Община Пазарджик Тодор Попов с медали.
Игри по дъгата с Frezco – Състезание с Тротинетки се организира от Община Пазарджик, Младежки спортен клуб Пазарджик спортува и с генералното спонсорство на фирма Frezco – детската серия на Лакрима. Именно представител на Лакрима и Фрезко връчи подаръчни чанти на призьорите на почетната стълбичка.

Коментари