Институции Общество

Иван Васев предаде поста на Андрей Гечев

Старият и новият областен управител в кабинета.
Написано от ПЗИНФО
Новият областен управител на Пазарджик Андрей Гечев встъпи в длъжност днес, той получи символично властта от своя предшественик Иван Васев.
Андрей Гечев е роден в Пазарджик, възпитаник е на МГ „Константин Величков“ ,има образователно-квалификационна степен „магистър“ по специалността „Икономика на индустрията“, притежава управленски опит от частния сектор, както и професионален опит в осъществяване на преподавателска дейност.
Досегашният областен управител Иван Васев благодари за съвместната работа на териториалните звена, кметовете на общини,, бизнеса, за подкрепата и експертизата на служителите на областна администрация, за коректността и партньорството на медиите от региона. Той очерта пред своя приемник като основни приоритети в работата на областната администрация справянето с бежанската криза, последствията от ковид пандемията и изпълнението на Областния план за защита от бедствия и аварии. Васев подчерта също, че освобождава поста по лично желание. Той пожела на Андрей Гечев здраве, воля и усърдие и изрази увереност, че ще се справи успешно със задължението и отговорността да бъде областен управител на Пазарджик.
Иван Васев връчи на Андрей Гечев печата на областния управител и папка с приоритетните задачи в работата на администрацията.
Андрей Гечев също отправи думи на благодарност за топлото посрещане и допълни, че ще разчита на опита и професионализма на г-н Васев, както и на целия дългогодишен екип на областната администрация Пазарджик.

Коментари