Общество

Звездите на риалити формат се срещнаха с феновете си в Пазарджик

Написано от ПЗИНФО

Препълнена зала посрещна участниците от най-гледания телевизионен риалити формат „Игри на волята“ в Пазарджик. Събитието бе организирано от Община Пазарджик и Младежки спортен клуб Пазарджик спортува, както и Драматично-куклен театър „Константин Величков“, на чиято сцена бяха посрещнати 14 от любимците на хиляди фенове на телевизионния формат.

Фен срещата отново бе част от кампанията „С Любов за Наско“. Цената на билета бе 5 лева, а събраната сума отново ще отиде в помощ на 4-годишния Наско и семейството му.

Театърът се оказа тесен за стотиците желаещи да видят на живо любимците си. Абсолютно всички места бяха разпродадени, като имаше и десетки правостоящи. Водещ на събитието бе и водещият на риалити предаването – великолепния актьор Димо Алексиев. Именно той представи на сцената един по един всички гости, които бяха: Алекса Ерски, Александра Фейгин, Аспарух Тотев, Веселина Ефремова, Генчо Генчев, Георги Петков-Гого, Георги Янев, Димитър Лефтеров, Елица Янкова, Зорница Стоилова, Касим Касимов, Мирела Илиева, Николай Чакалов-Чакала и Ралица Кашинова.

Кметът на Община Пазарджик Тодор Попов лично поздрави участниците от сцената на театъра, като им връчи и лични подаръци.

„Благодаря на всички вас, че отделихте от времето си и се включихте в тази наша кауза да помогнем на 4-годишния Наско“, приветства участниците кметът Попов и допълни: „А благодарение на всички Вас, ние отново показваме, че сме град с отношение. Благодаря на всички деца, майки, татковци, баби и дядовци… На всички, които показаха, че сме хора с отношение. Защо поканихме точно тези хора?! Защото те са добрият пример, а ние представяме добрия пример. Тези хора с упоритост, дух, последователност и правилна стратегия постигат някакъв резултат.“

Председателят на Младежки спортен клуб Пазарджик спортува Ренета Камберова отново се нагърби с основна част от организацията по събитието. Тя зарадва изключително много участниците със специални фланелки, изработени от Визионери, с индивидуални послания, като всяко послание описва притежателя на фланелката.

След официалната част – встъпителни думи от Димо Алексиев и благодарности от гостите за поканата, последва възможност за задаване на въпроси на хората от публиката. След това настъпи и най-вълнуващият момент. Нетърпението на присъстващите да се снимат с любимците си от „Игри на волята“, да си вземат автограф или да разменят няколко думи, бе огромно. Сцената за минути се превърна в море от фенове, които наобиколиха 14-те гости. Над 2 часа те раздаваха автографи и се снимаха с почитателите си.

Късният неделен следобед със сигурност ще топли дълго сърцата, както на участниците, така и на техните фенове. А в основата на всичко отново бе добрата кауза всички да помогнем на 4-годишния Наско.

Коментари