Общество Спорт

Пазарджик се включи в Международния ден на йога с практика в Острова

Пазарджик Един прекрасен ден предложи едно уникално и зареждащо преживяване в центъра на розовата градина в Острова. С практика на открито мнозина отбелязаха Международен ден на йога в Пазарджик.

 

Без неудобство от минувачите, без странни погледи от тяхна страна. Един прекрасен ден и хора, които правят нещо естествено. Поканата за всички бе кратка и от сърце: „На Острова сме! Ела и ти!“. Малки, големи, майки, бебета, а може би и посетители на парка. Въпреки колебливото небе сутринта, практиката започна с много настроение, а показването на слънцето иззад облаците съвпадна със слънчевия поздрав на йогите.  

Международният ден на йога за първи път в Пазарджик се отбелязва с йога на открито. По света се отбелязва от 3 години, по предложение на мин. председателя на Индия. Тази година Пазарджик е един от близо 30-те града в България, които се включват в инициативата.

Представените клубове са три: Център „Изкуството да живееш“ в лицето на Георги Петров, клуб Йога с Ели Зарева и инструктор Вики Димитрова.

Коментари