Институции

Започна ремонтът на още една важна улица в Пазарджик

Написано от ПЗИНФО

Започна ремонтът на втора ключова улица в централната градска част на града. След като преди дни бе асфалтирата отсечката от кръговто на пазара до кръстовището на старата автогара, вече започнаха ремонтните дейности по ул. „Васил Левски“, която също е ключова и стратегическа улица, балансираща трафика между улиците „Гурко“ и „Стефан Караджа“. По нейната дължина ще бъдат обновени тротоарите, които са в окаяно състояние.

След това предстои да бъде ремонтирана една от най-невралгичните улици в града по отношение на ВиК авариите – „Никифор Попконстантинов“, където се предвижда цялостна подмяна на ВиК мрежата, преасфалтиране на уличното платно и обновяване на тротоарите.
Още в края на март кметът Тодор Попов обяви, че след нея строително – ремонтни дейности ще се изнвършват по някои от по-малките улички в кварталите. Стартира и строителната програма по населените места, като тази година ще бъдат ремонтирани средно по две улици във всяко населено място. Т.е. само за тази година жителите на селата могат да очакват 60-70 обновени улици.

Коментари