Криминално

Заловиха шофьора, блъснал колоездач и избягал

Пазарджик Мъж от пазарджишкия квартал „Изток”, причинил тежка катастрофа и се укрил от органите на реда, е установен и задържан от служители на РУ-Пазарджик, съобщава полицейският бюлетин.

 

Сигнал за инцидента беше подаден около 22.00 часа на 30 юли от Спешния център на областната болница.Оттам информирали полицията, че на кръстовището между улиците «Стефан Стамболов» и «Болнична» е блъснат велосипедистът П.П.- 62г. от Пазарджик. Човекът е със сериозна черепно-мозъчна травма и в кома. Транспортиран е за лечение в МБАЛ – Пазарджик. Водачът не му оказал помощ, не изчакал пристигането на полицията и се укрил. Колоездачът е в кома и е транспортиран в болница.

 Служители от сектор «Криминална полиция» при РУ-Пазарджик предприети са действия по установяване, издирване и задържане на избягалия шофьор. В резултат на това е заловен 27-годишният А.Г. , жител на пазарджишкия квартал «Изток». Установен е и лекият автомобил «Мерцедес», с който е извършено пътно-транспортното произшествие. По случая се води дознание, действията по разследването продължават.   

Коментари