Избори

„Заедно ЗА Пазарджик” ще бъде девизът на независимия кандидат за кмет Тодор Попов

Пазарджик Инициативният комитет за издигане на Тодор Попов за независим кандидат-кмет на община Пазарджик внесе в ОИК документите за регистрацията му, както и подписката, събрана в негова подкрепа. За седмица тя е подписана от 9310 души, при необходими 2000.

Представляващите Коалиция „Тодор Попов ЗА Пазарджик” внесоха в ОИК и документите за регистрация на кандидати за кметове на населени места в общината и на кандидатите за общински съветници. Документите, както и събраните подписи в подкрепа на Попов,  внесоха Хари Хараламбиев, Таня Димитрова и Спас Иванов. Веднага след това Тодор Попов благодари за доверието на гражданите и заяви, че това е мотивацията за работата му.
Офисът на Коалицията ще бъде открит на 25 септември, когато ще бъдат издигнати кметове на населените места и ще бъде представена пълна кандидатска листа за общински съветници. Адвокат Хараламбиев добави, че девизът на общинските съветници ще бъде „Никакво насилие, никаква омраза”. Този на Попов ще бъде „Заедно ЗА Пазарджик”.

Коментари