Криминално

Жена е в тежко състояние след катастрофа при Юндола

Юндола Жена е в тежко състояние след катастрофа на входа за велинградското село Юндола, съобщава пресцентърът на ОД МВР – Пазарджик. Тежкото пътно-транспортно произшествие е станало около 16.30 ч. в първия работен ден на годината.

 

При движение с несъобразена скорост са се ударили два леки автомобила „Ауди“, като единият от тях блъснал намираща се в близост до платното за движение жена. Пострадалата е 54-годишната Н.С. от Велинград, която е транспортирана първоначално в МБАЛ-Велинград, а в последствие в МБАЛ-Пазарджик в много тежко състояние.

На място е установен водачът на единия автомобил – М.К.- 27г. от велинградското село Света Петка. Другият водач е напуснал местопроизшествието и се наложило да бъде издирван. С помощта на служители от ОДМВР-Благоевград е установено, че това е Г.Д.- 21г. от Банско. При направените тестове за употреба на алкохол и наркотици при М.К. пробата за употреба на дрога се оказала положителна.

На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна група при РУ-Велинград. Води се дознание под наблюдението на прокуратурата.

Коментари