Институции Общество

Д-р Златина Филипова ще консултира в Хигия на 6-ти април

Написано от ПЗИНФО

Д-р Златина Филипова, естетичен дерматолог ще извършва отново прегледи и консултация на пациенти в болница „Хигия“ на 6-ти април /сряда/ 2022 г. Пациентите могат да запазят час за избраната от тях неинвазивна процедура на лицето на телефон -34 44 33 06.

Д-р Филипова има дългогодишен опит в областта на естетичната дерматология –поставяне на ботокс, филъри, мезоконци, като по-голяма част от професионалната и кариера до момента е успешно реализирана в Абу Даби.

Само преди месец, д-р Филипова приложи за първи път отново в „Хигия“, най-съвременната технология в областта на естетичната дерматология за неинвазивно ремоделиране на лице – Morpheus. Тогава тя обясни, че ефектът е комбиниран- между радиочестота и микронидлинг на различна дълбочина.

Morpheus може да бъде прилаган в областта на лицето, горен и долен клепач, вежди, шия, деколте и различни области на тялото, като ръце, корем и колена. Ползите са стягане и лифтиране на кожата, изглаждане на бръчки, свиване на разширени пори, премахване на фините линии, премахване на белези от акне, изглаждане на неравната текстура на кожата.

Препоръчителният брой процедури е три, през 4 до 6 седмици за постигане на максимален ефект. Процедурата е без аналог и е безопасна за всички фототипове кожа.

Коментари