България Институции Политика

ДПС-Пазарджик с декларация срещу депутата Марияна Георгиева

На заседание на Областния съвет на ДПС Пазарджик, на което присъстваха съпредседателите на ДПС Мустафа Карадайъ, Рушен Риза и Четин Казак и народните представители от ПГ на ДПС Делян Пеевски и Камен Костадинов, общото събрание прие Декларация, с която призовава всички народни представители, избрани с листите на ДПС и напуснали парламентарната група на партията и конкретно Мариана Георгиева да напуснат незабавно народното събрание Народното събрание.

" Обръщаме се към г-жа Мариана Георгиева, да напусне Народното събрание на Република България, където я изпратихме ние – избирателите на ДПС от Пазарджишки избирателен район. Не желаем волята ни да бъде подменена. Не приемаме г-жа Георгиева като наш представител, след като е избрала да  е вън от парламентарната група на ДПС.” се казва в Декларацията. 

Областният съвет на ДПС Пазарджик изрази пълната си подкрепа за позицията на Почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган и решенията на ЦС на ДПС и твърдата си воля за следване и остояване  на основните ценности и принципи на Движението за права и свободи като европейска либерална и демократична партия.

 

Пресцентър на ДПС
 

Коментари