Общество

Ден на отворени врати и изложение на участвалите предприятия в кампанията „Успешни заедно“

Пазарджик Областният информационен център в Пазарджик стартира кампанията си „Успешни ЗАЕДНО", която е част от националната кампания.

„Успешни заедно“ цели да се популяризират дейностите, продуктите и услугите на предприятията, които са изпълнявали, изпълняват или желаят да участват в проекти с европейско финансиране. Инициативата ще протече в два основни етапа: „Ден на отворени врати“ и заключително събитие по модела на „Пловдивски панаир“.

 

В рамките на  „Ден на отворени врати“ предприятията, които заявят желание за участие в инициативата, ще имат възможност да организират съвместно с екипа на ОИЦ – Пазарджик „Ден на отворени врати“ в периода от 11-22 април 2016 г. Домакините ще представят дейностите, продуктите и услугите, които предлагат пред заинтересованите лица. В случай че предприятието е участвало в проекти с европейско финансиране ще може да разкаже с какво проектът е подобрил работата на фирмата, както и с какви трудности са се сблъскали при изпълнението. В първия етап от инициативата, екипът на ОИЦ – Пазарджик ще представи новите възможности през периода 2014-2020, както и актуални отворени процедури към момента, от които бизнесът може да се възползва.
Вторият етап от кампанията е по модела „Пловдивски панаир“, заяви Радослав Пешалов, ръководител на ОИЦ-Пазарджик.
Заключителното събитие ще се организира на 9 май 2016 г. То ще представлява изложение  на продукти и услуги на всички предприятия, които са се включили в кампанията. За целта ОИЦ – Пазарджик ще осигури шатри и тротоарно право за поставянето им с подходяща локация в центъра на Пазарджик – площад „К. Величков".

Коментари