Общество

ДГ „Калина Малина“ в Пазарджик подкрепя „Българската Коледа“

Написано от ПЗИНФО

Пазарджик За трета поредна година екипът на ДГ „Калина Малина“, децата и родителите ще се включат в кампанията „Българската Коледа“. Средствата ще се набират от организирания от детската градина Коледен благотворителен базар на 18-ти и 19-ти декември 2019 г.

Продуктите за базара бяха изработени през изминалата седмица в Коледни работилници  с помощта на деца, родители и учители.

За участието в благородната инициатива „Българската Коледа“  и в подкрепа на каузата „Да дарим бъдеще на болните деца“, ДГ „Калина Малина“ получи грамота от Президента на Република България Румен Радев.

С част от средствата от миналогодишния благотворителен базар стартира изграждането на „Алея на здравето“ в двора на ДГ „Калина Малина“. Здравето на децата е основен приоритет, затова разширяването  ще продължи и през тази година с обособяването на занималня на открито и обновени  площадки за игри и спорт.

От ДГ „Калина Малина“ отправят искрена благодарност към всички родители, близки на децата и приятели за партньорството и реализацията на благотворителната инициатива и апелират: „Вярваме в Доброто и очакваме Вашата подкрепа!“

ДГ „Калина Малина“

Коментари