Криминално

Две жертви при падане на автомобил в канал

Сестримо

Двама души са открити мъртви в лек автомобил, паднал в канал край беловското село Сестримо, информират от пресцентъра на ОД МВР – Пазарджик.

Сигнал за това е подаден около 9.30 часа. По информация в бюлетина на ГД ПБЗН, е съобщено за паднал лек автомобил в канал на НЕК към ВЕЦ Сестримо, община Белово. На мястото са изпратени екпи на РУ с Септември, аварийно-спанителен еип на РД ПБЗН – Пазарджик и „Спешна помощ”. Екипите открили мъртви в колата шофьора, Н. Л. (43 г.) и пътувалия в колата И. Х. (45 г.) от Сестримо. Труповете са транспортирани за аутопсия в „Съдебна медицина”. Причината, довела до инцидента, е в процес на изясняване. Образувано е полицейско производство.

 

Дорково Няколко часа по-късно е получено съобщение за пожар в УАЗ с АГУ в центъра на ракитовското село Дорково. При пожара е пострадал 42-годишният собственик на автомобила. Той е с 40% обгаряния ІІ-ра и ІІІ-та степен, получени при опит сам да загаси пожара. Транспортиран е до ЦСМП – Велинград без опасност за живота. Унищожена е кабината на автомобила, двигателният отсек и брезент. Причината за инцидента е техническа неизправност.

Коментари

Остави коментар