Вашите сигнали

Да помогнем на Вики от Пазарджик

Написано от ПЗИНФО

Искам да разкажа историята на Вики, която е пропита от щастливи моменти, уникално семейство, прекрасна работа и мечтан живот…..но всичко това приключва на 01.09.2021 с ДИАГНОЗА РАК НА ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО! Някак си животът на Вики приключва и започва борбата. Само този, който го е преживял, може да си представи ужаса и отчаянието, когато са потвърдили диагнозата на 01.09.2021 – Рак на дебело черво (цекум) с множество разсейки в черен дроб, една в далака и съмнение за такива в матката. Това с данни от пет скенер, направен в Турция в края на септември.

На 29.09.2021 започна първа линия химиотерапия, до април месец. За 12 курса има съвсем минимално намаляване на размерите на метастазите. Април започва втора линия на лечение, олекотен режим. Юни месец скенера показва около 50% увеличение на размера на метастазите, както и нови такива в черния и белия дроб.

На 01.07.2022 започна трета линия химиотерапия. На контролния скенер резултатът е стабилно състояние, нещата са без промяна.
Най-големият страх на Вики е, че декември свършва химиотерапията и ще трябва пак да я оставят на олекотен режим. А предния път за два месеца и половина нещата много се влошиха. Нормално е да очаква сега да се случи същото.

Затова единственият шанс за живот за Вики е лечение в Турция. Но за това се иска средства, които за Вики и семейството и са непосилни! Ще сме благодарни на всяка помощ! Първоначалната необходима сума за зпочване на лечение Турция е 30 хил евро.

Номер на сметка:
BIC: SOMBBGSF
BG09 SOMB 9130 1053 1678 01
Виктория Петрова Павлова

 

Коментари