Политика

ГЕРБ с нов председател в Пазарджик

Написано от ПЗИНФО

Тази вечер ГЕРБ-Пазарджик проведе своето общинско събрание, съобщиха от пресцентъра на партията в областния град.

На него е присъствал административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов, заедно с който членове и представители на ръководството на партията обсъдиха резултатите от изминалите местни избори и следизборната обстановка в цялост.

Областният координатор на ГЕРБ-Пазарджик и новоизбран председател на Общински съвет-Пазарджик Найден Шопов, след кратък обзор, даде думата на административния секретар Паунов, който след анализа си на ситуацията анонсира извършването на смяна в общинското ръководство на партията. Той представи новия Общински ръководител на ГЕРБ-Пазарджик – Борис Димитров, който встъпва на мястото на досегашния ръководител – Йордан Кожухаров.

Цветомир Паунов благодари на Йордан Кожухаров за всичко свършено до момента, като подчерта, че причината за рокадата не е загуба на доверие към Кожухаров, а се е наложила, предвид предстоящата натовареност на Йордан Кожухаров в Общински съвет-Пазарджик, като едно от лицата със сериозен юридически опит, от когото се очаква да бъде активен в тази посока.

С избора на нов председател, в лицето на Борис Димитров Найден Шопов и Цветомир Паунов изтъкнаха, че очакват общинската структура да започне процес на заздравяване и да постигне много нови успехи и за в бъдеще.

Борис Димитров не е непознато лице за ГЕРБ-Пазарджик, към момента е част от общинското ръководство на партията, а и е бивш общински съветник в Общински съвет-Пазарджик. Борис Димитров изрази готовност и увереност пред членовете на партията, че ще работи енергично и ще прави всичко възможно, за да стои възможно най-близко до проблемите на хората от цялата община, както и че ще търси възможности за разрешаването им.

Коментари