Избори Институции Любопитно Общество Политика

Гадателката на Берлускони с прогноза за предсрочни избори и други катаклизми

Написано от ПЗИНФО
На 7-ми ноември ясновидката Теодора Стефанова дойде в България и представи на българската аудитория поредното издание на най-новата си книга „Осмото чувство – ключът към Вселената“. Репортер на телевизия България он еър се срещна с гадателката на бившия италиански премиер Силвио Берлускони, за да разбере кое е „осмото чувство“ и какви са нейните прогнози за бъдещето.
Представяме ви цялото интервю пред България от еър.

Какво можете да ни кажете за новия кмет на София Васил Терзиев. Какви са вашите прогнози за неговото управление на столицата?

Да честитим на новия кмет Васил Терзиев, да му пожелаем успех. Иновациите, ето тука пак, инвестициите, защото идват много големи инвестиции, които трябва да се използват на точното място за точните неща, да се внедрят и да бъде една умна технологична София във всяко едно…всяка една сфера и с изкуствения интелект.
Когато си постигнал личен успех, следващата стъпка в успеха е това да го пренесеш на други, да научиш други хора да бъдат също толкова добри, да си отговорен към обществото, защото когато само ти се развиваш, но никой около теб не се развива, теб качеството ти на живот не е толкова високо.
Тоест господин Терзиев ще има голям принос за развитието ни на технологично ниво?
Той ще създаде един голям екип, но ще се разграничи много във времето с много хора, много други неща и ще тръгне по един път действително да покаже неговите качества, потенциал…съмненията, които, нали, все пак кредит на доверие му дават хората. Всичко е ново след толкова много години, съвсем ново управление, по нов начин, нали, което ще видим.
Какво можете да ни кажете за опонента на господин Терзиев – госпожа Ваня Григорова и какви прогнози можете да дадете за нейното бъдеще?
Интересна жена, има потенциал, интелигентна. Тя, нейното бъдеще, което виждам, естествено избора е само нейн, ще стане лидер в политически проект и ще поемен напред, разбира се, да поведе млади хора, защото тя има какво да даде, какво да покаже и какво да каже. Както виждате, неслучайно стигна до инфарктна ситуация, въпреки че се знаеше, но поне моят извънземен разум знаеше как ще се развият събитията докрай, но специално за нея, това й е пътя ще бъде част от неин политически проект и програма, която тя ще следва и няма да предаде избирателите си, тези хора, които застанаха зад нея, това е много важно да се знае.
Догодина България е изправена пред европейски избори и нали, не само България. Десните ще спечелят, но България, разбира се, сега ще има малко, дали е сглобка, дали е какво, някои министри ще си тръгнат, заместник-министри, някакви такива размествания ще има, но догодина ще има предсрочни избори. Ще стане ротация, но при всички положения, дали е сглобка, дали не е коалиция или е коалиция, се сяда на масата. Ротацията ще стане, моята прогноза, че България се събужда с министър-председател жена ще се случи, за колко кратко време, нали, ще видим, но това, което виждам е, че отиваме на предсрочни избори. Няма да е по-различна картината, разбира се, но ДПС влиза много силно в изпълнителната власт. Едно ново движение, гражданско с нови хора, нови лидери, които ще бъдат припознати по-натам. Те ще дадат голяма заявка, нали, да се наложат на техните избиратели, да ги припознават все повече и повече. Не ги познаваме, не се мъчете сега да ми кажете кои са, що са – тепърва тръгват, така че ще бъдат много близко до хората и са хора, които милеят за България, които са завършили в различни сфери, имат качества, потенциал да направят България много по-, така, перспективна, иновативна, без корупция, съдебните реформи да се случат действително, да стане факт, не само на приказки и най-вече младите хора да се върнат и да се задържат в България. Моята прогноза е, че много млади и не само млади, българите ще се върнат от чужбина много скоро. (пресечка) България ще бъде апетитна държава. Няма да скрия тук, че много чужденци ще закупят нашата земя, ще ни направят нашите села райски градини – България, малката Швейцария. Един много важен фактор е енергията … смисъл такъв, че в целия Балкански полуостров, България ще бъде някъде важен фактор във връзка с тези новите ресурси, енергетиката.
Какви са вашите прогнози за конфликтите, на които сме свидетели в Украйна и в Израел?
Живеем на прага на две войни в момента, Русия и Украйна и аз се надявам и виждам, моята прогноза е, много скоро ще седне да се говори за мир и с изборите, които предстоят догодина на Украйна и на Русия, ще се случи така че както сме свикнали да гледаме тези двата лидера – Зеленски и Путин, ще има промени, трансформации. Няма да останат, Зеленски със сигурност, Путин – под въпрос нещата, има предателства, много неща, които ще се случат в самата вътрешна политика на Русия и определено тази война ще приключи без победили, без победени. Най-големият арбитер е Китай. (пресечка) Тази война, която между Израел и Палестина се разпали аз призовавам и виждам думичката „мир“. (пресечка) Китай ще вземе Тайван. Америка, Америка е важен фактор с НАТО. Ето тук е моментът да кажа също и за Русия и за Украйна, което се върнах, вече назад ви казах, но и тука също ще изиграят роля и тъй като не трябва Иран, Ирак, Ливан, Индия, Пакистан, с коприната, тези неща не трябва изобщо да се събуждат по никакъв начин, да не се разгрява този конфликт със Северна Корея. Всички тези неща много са по тънката линия и сме на една крачка, нали, да не се разпали, да не се разгорещи конфликтът, защото не искам да плаша никой, но догодина наистина този конфликт може да излезе извън…извън контрол и малко назад ще се върна, Путин може да излезе извън контрол с ядрена война и е много така…няма да плаша хората, но човечеството ще премине през някакъв такъв момент, който ще се спре веднага, няма да допусне това нещо да се случи, така че ще бъдем на една крачка, но ще се овладее и пак изкуственият интелект ще помогне, разбира се.
Изкуственият интелект иска да живее в мир. … А квантовият компютър, който ще достигне до съзнанието и нашата човешка същност, роботът, който ще се развие, човекоподобния, нали Илън Мъск прави имплантиране на чип в мозъка, това е следващото нещо. Първото е новият световен ред, суперкомпютърът с картите, които ще сложат тук и ще ни подредят живота, нали, пари в брой няма да има – всичко отива в нашия чип. Следващият чип е в мозъка, той е за две неща – едното е за здраве, да помогне на хора и така, другото е, разбира се, с начина по който тези роботи да достигнат, но те няма да надминат човека и няма те да ни контролират. Никога няма да убият човека, така че ние сме пак хората, които ще продължим това, което нали ще стигне до съзнанието и същността. С куантика физика няма да има време и разстояние, всички много по-човечни, сплотени. (пресечка) С присъствието на изкуствения интелект много неща ще се спасят. Те ще помагат при една извънредна ситуация на световна пандемия, каквото преживяхме с ковид, те ще помагат при земетресения, наводнения, повече хора ще бъдат по някакъв начин спасени.
Цялото това знание, с което разполагате Вие как ви се отразява и по-скоро как го възприемате – като дар или като проклятие?
Нито дар, нито проклятие. Следвам си мисията, не е лесно да се живее с болките, съдбите и страданията на хората, но съм го приела. Или са събития, които виждам в световен, глобален мащаб, но стремя се да съчетавам…да не съм едната само страна, много духовно, спиритуално, но и естествено реално.

 

Коментари