Любопитно Общество

В Пазарджик Bar Lotus посвещава уикенда на жените, има специални предложения

Написано от ПЗИНФО

Bar Lotus ви кани на един уикенд, който е посветен на любимите ни дами! Заповядайте на 8-и март, когато напитките за дамите ще бъдат с 10% отстъпка и на 9-и март, когато сме се доверили на DJ Valeto да се погрижи да направи едно незабравимо “Ladies night” парти в Пазарджик.

Bar Lotus се е погрижил този уикенд да зарадва подобаващо всички представители на нежния пол! В петък на 8-март, дамите, които посетят бара ги очаква 10% отстъпка за всяка напитка и още изненади, с които домакините искат да зарадват така любимите на всички ни дами! Уикенда продължава като в събота, на 9-март, ще можете да се насладите на първото по рода си – Ladies night парти, за което ще се погрижи – DJ Valeto!

Мисията на Bar Lotus е да възроди коктейл и бар културата в град Пазарджик, защото барът не е място, на което само можете да пиете. Там можете да се срещнете с интересни хора, да отпочинете след напрегнат ден и след един кратък разговор с бармание да получите перфектния коктейл, миксиран по вашите вкусови предпочитания.

 

 

 

Коментари