Институции Общество

В Пазарджик местните данъци и такси вече се плащат и чрез електронно банкиране

Написано от ПЗИНФО

Община Пазарджик разшири методите за плащане на местни данъци и такси с първо партньорство с банкова институция.

В отговор на нарастващата нужда от удобство и ефективност в ежедневните услуги, които се предоставят от общината,

жителите на Община Пазарджик вече могат да се възползват от услуга за плащане на местни данъци и такси чрез електронно банкиране. Иновацията за Пазарджик се реализира в колаборация с Първа инвестиционна банка.

Възможността за електронно плащане става достъпна както през банковите каси, така и чрез онлайн банкиране – удобно, бързо и безопасно. Всичко това вече може да се случи с няколко клика и навсякъде – у дома, в офиса или на път. Целта на тази услуга е да улесни гражданите при покриването на техните финансови задължения към общината, пестейки време и усилия, като по този начин се отговаря на очакванията за бързина и удобство във връзка с общинските услуги.

Тази стъпка подчертава заявката на Община Пазарджик за модернизация на общинските услуги, следвайки ангажимента за дигитализация на административните процеси за граждани и служители.  Разширяването на възможностите за изпълнение на услугата създава необходимите условия  за бързи и безпроблемни транзакции, съобразени с натовареното ежедневие на гражданите.

Общината се стреми да разшири тази услуга, като сключи споразумения и с други банки,

увеличавайки достъпността и удобството за всички свои жители. Администрацията продължава да работи за гражданите си, за да осигури максимално удобство и ефективност във всички услуги, които предлага.

Коментари