Вашите сигнали Институции Общество

Въпреки почивния ден – бърза реакция от Лидл: Полагаме много усилия да създадем спокойна и уютна обстановка за пазаруване

Сигналът, който публикувахме за некоректно отношение на охранител в една от големите вериги магазини Лидл, бе препратен и до централното управление. От там въпреки почивния ден, коректно ни отговориха. Вярваме, че даването на гласност на подобни случаи подобрява взаимодействието търговец – клиент и ни прави по-добри във всяко отношение. Публикуваме отговора на един от мениджърите във веригата: 

Благодарим Ви много за подадения сигнал. 
За нас обратната връзка от клиенти винаги е много важна, защото ни помага да бъдем по-добри и да отговаряме в най-голяма степен на очакванията и потребностите на нашите клиенти. 
Наистина съжаляваме, че Ви се е наложило да се сблъскате с подобно отношение и се извиняваме за причиненото неудобство от некоректното поведение на служителя на охранителната фирма. Кошниците, които визирате, се използват само вътре в магазина и не се изнасят, но дори в такива ситуации отношението, което описвате, е недопустимо. В тази връзка държим да Ви информираме, че вече сме уведомили отговорните колеги, за да се вземат необходимите мерки. Полагаме много усилия да създадем спокойна и уютна обстановка за пазаруване, а нашите служители да са любезни и отзивчиви, затова още веднъж Ви благодарим за подадения сигнал. 

Коментари