Спорт

Волейболният „Хебър” представи петима играчи

Пазарджик

Нови пет попълнения на мъжкия волейболен „Хебър” представи на пресконференция треньорът Атанас Петров. Това са:

 

Асен Дапев, на 24 години , от Пловдив, бивш състезател на „Виктория волей" и КВК Габрово, либеро.

Иван Тасев, на 23 години, родом от с. Црънча, кадър от школата на „Хебър”, преминал през тази на „Левски", играл и в Тетевен. Централен блокировач.
Георги Димитров, на 19 години, от Пловдив, от школата на „Виктория волей", разпределител.
Стефан Иванов, на 19 години, израснал в Русе, преминал във „Виктория волей", живее в Пловдив, състезател на Младежкия национален отбор, посрещач.
Дафин
Коцаков, на 21 години, от Разлог, играл за „Пирин”, състезател от Младежкия национален отбор, второ либеро. „Както виждате, в селекцията влизат млади и перспективни момчета. Убеден съм, че в тях има много волейбол. Разчитам на младостта им и на желанието им за изява и успехи. От самото начало подбирам такива момчета, с които ще мога да работя на високи обороти и да се вижда резултатът.”, коментира наставникът. Самите волейболисти споделиха, че в проекта „Хебър” ги е привлякло това, че е дългосрочен и дава много възможности за изява и развитие. Според тях, Пазарджик заслужава да се радва на класен волейбол.

VK_Hebur_novi5_1

Наставникът съобщи също, че е постигнато споразумение за сътрудничество с хотел „Тракия”, да се ремонтира едно от крилата и там да бъде настанен отборът. Грижа за храненето ще има едноименният ресторант. Отборът ще проведе подготвителен лагер от 18 до 28 август в базата на Лесотехническия университет на Юндола. За контроли ще мислим когато се върнем, каза Петров.

Първата си тренировка мъжкият волейболен тим на „Хебър” ще проведе на 15 август в СЗ „Васил Левски”, когато се очаква да представи още пет от попълненията си.

Коментари