Култура

Владимир Карамазов като фотограф и театрална постановка ни предлага Арт идея – Арт алея днес

Написано от ПЗИНФО

Фестивалът на изкуствата Арт идея – Арт алея, който се организира от община Пазарджик,  днес ще предложи на публиката фотографската изложба Снимките говорят на актьора-фотограф Владимир Карамазов. Експозицията ще бъде открита в 18.00 ч. в художествена галерия „Георги Машев“.

Изложбата „Снимките говорят“ с избрани негови фотоси, които са част от шестия конкурс на фотографска академия „Янка Кюркчиева“ за художествен анализ.

Всички текстове-анализи на финалистите ще придружават експонираните фотографии в изложбата.

Постановката на Театър Нокс „Страшни травми от детската площадка“ от Раджив Джоузеф ще се играе от 19 ч. в Младежки дом Пазарджик.Входът е свободен.
Режисьор е Стефан Зарев, композитор Милен Апостолов. С участието на актьорите Анатолий Ставрев и Мария Панайотова.

На кратко за сюжета:

Представлението проследява накратко историята на Дъг и Кейлийн – най-добрия приятели още от деца, които цял живот се гонят през събитията на живота си, без да успеят да се достигнат и останат заедно за повече от 10 минути. Ще ги видите като деца, тийнейджъри и възрастни, както и в различни важни фази от живота на един човек. Ще ги видите щастливи, тъжни, ранени и уплашени. Ще ги видите цели и разпаднали се. Ще видите как понякога само един човек е достатъчен, за да се почувстваме като част от нещо цяло и истинско.

 

Коментари