Спорт

ВК Хебър ще играе за Наско в Полша

Написано от ПЗИНФО

Хебър ще играе със специален екип в подкрепа на 4-годишния Наско от Пазарджик в утрешния си мач от груповата фаза на Шампионска лига срещу полския Aluron CMC Warta Zawiercie. Хебър получи официално разрешение от Европейската конфедерация по волейбол да постави на екипа си логото на инициативата „С любов за Наско“ за мача.

„Пазарджик е нашият град, нашият дом и за нас е изключително важно да заставаме зад каузите, които ни обединяват като общност. Хебър застана зад кампанията за Наско още в началото. Това не е първата инициатива, в която се включваме, но със сигурност е една от най-смислените. Затова и жестът, който правим е от такъв мащаб. Малцина са наясно колко усилие коства да поставиш нещо различно на официалния си екип за мач от европейските клубни турнири, но Наско го заслужава!“ – сподели президентът на отбора Александър Иванов.

Наско е роден със съдово-венозна малформация зад дясното ухо. Необходимо е продължително лечение и две операции, които не се извършват в България. Клиника European Vascular Anomalies е отправила първоначална оферта от 50 000 евро, която е непосилна за семейството.

 

ДАРИТЕЛСКИ СМЕТКИ

ТИТУЛЯР: АТАНАС АНГЕЛОВ ВЪТЕВ

Банка: ДСК

 

IBAN BG71STSA93000029461786 – BGN

BIC: STSABGSF

 

IBAN BG05STSA93000029461907 – EUR

BIC: STSABGSF

#слюбовзанаско

За допълнителна информация

 

Коментари