Любопитно Общество

Вижте пълната програма на БириМанджаро

Пълната програма на БириМанджаро е тук! Феновете на музиката, крафт бирите и хубавата храна могат да запазят датите 3-5 юни, където в парк „Стадиона“ ще се проведе един от любимите фестивали на пазарджиклии.

С БириМанджаро се дава и старта на лято 2022, като програмата е повече от интересна. Първата вечер на 3 юни на сцената ще се качат Светльо & The Legends, а преди пънкарите ще видим и пазарджишките Voice and Fingers и Rocka Rolla. След тях ще се появят и музикантите, които ще направят Queen Tribute и ще чуем всички емблематични песни на бандата. На 4 юни програмата започва от рано с игри за деца и много забавления за по-големите.

Началото на концертната програма ще е в 17:30, а на сцената ще видим Red Hot Chilly Pepers Tribute, пазарджиклиите от група Стойност, Funky Miracle, а черешката ще е група Остава и тяхния концерт „30 години Остава“. На 5 юни, неделя, още в следобедните часове едни от най-популярните рок хитове ще огласят парка с Dino Rock и групата Best Atitude. Фестивалът ще бъде закрит от Soul Bemol и момичетата от Trinity, които бяха финалисти в „Гласът на България“.

Коментари