Избори

Вижте листата на АБВ в Пазарджик

Пазарджик

Една от сравнително младите листи с общински съветници в община Пазарджик регистрира ПП АБВ. Средната възраст на листата е 40 години. Най-младият кандидат за общински съветник е студентът по стопанско управление Васил Мадин, който е на 19 години.

Верни на девиза „Пазарджик на младите“, общинското ръководство не измени на обещанието си и включи голям брой млади хора сред кандидатите си за общински съветници.

Като цяло листата е добре балансирана и от към специалисти, които добре ще могат да се справят с бъдещата си работа като общински съветници.

Над 60% са висшистите в нея. Водач е кандидатът за кмет  на ПП АБВ Пазарджик Трендафил Величков, областен управител, журналист. Втори е общинският председател Атанас Шопов, който е маркетинг специалист и бизнесмен. Политолога и магистър по политики и стратегии в публичната администрация Тодор Пройчев е трети, преподавател е по Предприемачество и Кариерно развитие, координатор на КРИБ за област Пазарджик. Четвъртата в листата е д-р Красимира Радева- Делева, известен кардиолог и два мандата общински съветник. Пети е инженера Ангел Минков- Управител на фирма занимаваща се с телекомуникации.

По-надолу в листата има, икономисти, машинен инженер и др. Ето и цялата кандидатска листа с общински съветници на ПП АБВ Пазарджик:

Трендафил Ангелов Величков

Атанас Георгиев Шопов

Тодор Димитров Пройчев

Красимира Василева Радева-Делева

Ангел Минков Минков

Анжела Стефанова Иванова

Камен Ангелов Цоклинов

Христо Илиев Петков

Гергана Ангелова Карабойчева

Борис Георгиев Гуглев

Стоил Любенов Долев

Крум Валентинов Кондарев

Михаил Георгиев Байгънов

Ненко Атанасов Вергов

Десислава Николова Мишева

Пламен Георгиев Хайдуков

Василка Христоскова Енкина

Димитър Николов Иванов

Гергана Димитрова Дойчева

Васил Ангелов Мадин

Гергана Върбанова Маликова

Коментари