Общество

Велинградски хотел с отличие от Световните туристически награди

Написано от ПЗИНФО

Световните туристически награди (World Travel Awards) – глобална инициатива за признаване и награждаване на върховите постижения в областта на пътуванията и туризма, обявиха победителите си за 2020 в Европа.

В 14-я годишен конкурс на престижните Световни награди за луксозни хотели  с поредно отличие –  „Luxury Hot Spring Resort“ бе удостоен Балнео хотел Свети Спас във Велинград.

Гласуването за престижните награди става от професионалисти в туристическата индустрия и от обществеността, като номинираният, получил най-много гласове в категория, е посочен като победител. Резултатите следват едногодишно търсене на най-добрите световни марки за пътувания, туризъм и хотелиерство.

Основателят на World Travel Awards Греъм Кук, сподели: “Победителите представляват най-доброто от Европейския туристически сектор, като всички те демонстрираха забележителна устойчивост в година на безпрецедентни предизвикателства.“

Според него рекордният брой гласове, подадени от обществеността в World Travel Awards 2020  показва, че апетитът за пътувания и туризъм никога не е бил по-силен и бъдещото глобално възстановяване на туристическата индустрия започва да се усеща.

 

Коментари