Любопитно

Васко отново ще учи виетнамска звезда да танцува

Виетнам-Пещера

Васил Йовчев от Пещера за втори път прие предизвикателството да бъде част от шоуто „Dancing stars“ във Виетнам. В азиатската държава Васко отново ще пратнира на популярна изпълнителка с екзотичното име Чан Фаб. Двамата вече имаха първа публична порява на финала на Супер моделс Витенам 2015, а пещереца и местната звезда побаднаха в неофициалната класация за най-добре облечена двойка. Предстои да видим дали това впечатление за една от най-добрите двойки ще се запази и когато състезанието за най-добри танцуващи звезди започне на 30 януари.

Междувременно Васко се подготвя за посрещането на нова година, как все още е изненада за него. Той обаче сподели, че Бъдни вечер и Коледа професионалните танцьори и виетнамските звезди са отбелязали според българските обичаи.

Васил Йовчев не е единствения българин във формата, напротив, партньори на дванайсетте звезди са само български танцьори. Освен него от пазарджишко има две момчета от Велинград – Кристиян Йорданов и Георги Ганев и една дама от Пазарджик – Вяра Клисурска. Всички те са възпитаници на клуба по спортни танци “Импулс“.

„Dancing stars“-Виетнам ще продължи до 16 април.

 

Коментари