Общество Спорт

Важно преди мача между „Хебър“ и ЦСКА

Написано от ПЗИНФО

Пазарджик Във връзка с предстоящият мач от турнира за Купа България между отборите на ФК „Хебър“ 1918 и ЦСКА(София), който ще се проведе на 22.09.2021 г., сряда, от 16.00 часа на стадион „Георги Бенковски” в град Пазарджик, ръководството на ФК „Хебър“ прави следните важни уточнения, касаещи допуска на зрители до футболната среща:

  1. В продължение на политиката на Община Пазарджик и ФК „Хебър“ от 2017 г. насам за всички контролни и официални мачове входът на стадион „Г. Бенковски” да бъде свободен, ви информираме, че билетите и за мача с ЦСКА ще бъдат с нулева стойност за феновете на домакини и гости.

 

  1. Всички привърженици на ЦСКА, независимо дали са от Пазарджик, областта или други населени места от страната, трябва да заемат местата си в сектора за гости, който се намира на западния вход на стадиона, непосредствено до големия изкуствен терен.

 

  1. За привържениците на „Хебър“ и неутралните зрители на срещата са отредени останалите 3 сектора на стадиона – „А”, „Б” и „В”.

 

В сектор „А” по традиция ще се влиза с предварително раздадени билети, с изключение на изградените встрани от него нови два блока – 1 и 2.

 

  1. В сектор „В”, където до началото на срещата ще бъдат поставени нови седалки допускът ще бъде, аналогичен с този за останалите футболни срещи от шампионата на Втора ПФЛ. Същото важи и за желаещите да изгледат срещата от сектор „Б”, който се намира до източния вход на стадион „Георги Бенковски”.

 

  1. Ръководството на ФК „Хебър“ приканва желаещите да изгледат футболната среща фенове да заемат местата си на стадион „Георги Бенковски” поне с 45 минути по-рано от обикновено, тъй като заради мерките по осигуряване безопасността по трибуните влизането на спортното съоръжение ще става в пъти по-бавно.

 

  1. Във връзка с разпорежданията на РЗИ ви напомняме, че провеждането на спортни състезания с публика се допуска при заемане на не повече от 30 %-та от местата, спазване на физическа дистанция от най-малко 1.5 метра и носене на защитни маски за лице.

Сн. архив

Коментари