Любопитно

Б.Т.Р. излизат на сцената във втората вечер на Плюс Фестивал

Пазарджик

Музикантите от легендарната българска рок група пристигат в Пазарджик за втората вечер на Плюс Фестивал

Организаторите на Плюс Фестивал подреждат и последните участници в програмата на изданието за 2015. Досега беше ясно, че младежката рок банда Революция Z ще забие във втората концертна вечер на парк остров „Свобода“, но днес от Фестивала разкриват, че силната  вечер ще бъде подкрепена и от най-утвърдените имена на рок сцената – Б.Т.Р.

Наскоро Б.Т.Р отпразнуваха 20 години на сцена с грандиозен концерт в зала „Универсиада“, последван от турне из страната и планове за предстояща международна обиколка. Успешната година музикантите от Б.Т.Р. допълват и с участието си на Плюс Фестивал.

До момента станаха известни още три имена от програмата на вечерните концерти. За втора поредна година на сцената ще се кажи пазарджиклийката Лили ПенчеваСръбска банда, която успешно се изявява с трибютите си на парчета на популярните Maroon 5, също пристига за Фестивала от Белград, а Александра Борисова (Кюстендил), лауреат на фондация „Димитър Бербатов“ влиза с летящ старт право на голямата сцена, след като миналата година остана втора в конкурса, който Плюс Фестивал организира за последното свободно място във вечерните концерти. Година по-късно Александра Борисова вече е част от музикалната компания на Мария Илиева и с радост приема поканата да се изяви пред пазарджишката публика, която миналата година и доказа безрезервните си симпатии, но едва 10 гласа не и достигнаха, за да спечели надпреварата. 

 
 

Коментари