България Вашите сигнали Любопитно Общество

България през погледа на едно английско момче

Българите от край време имаме рядката способност да подценяваме това, което имаме. Хубавото е, че от време на време има чужденци, които да ни припомнят колко е хубава Родината и какви възможности ни предоставя тя. Ровейки се в интернет попаднах на видеоклип, изработен от Little Lad – едно английско момче, което е събрало лятната си ваканция в България в кратък филм, показващ едновременно възможностите за морски и планински туризъм през лятото. Във фокуса на заснетото са Царево и Велинград.

Отдавайки се на любопитството си да науча кое е това момче и хората с него успях да разбера, че това е едно английско семейство. За да няма грешка в изписването на имената ще ги оставя в оригинал. Та филмчето е направено от Brandon Kotze, във видеото присъства и по-малкият му брат Harvey. Двете момчета са доведени в България от своите родители Juan и Orlane.

Оставям на вас да изгледате заснетото, завършвайки с едно изречение в описанието на каченото във Youtube: Great summer vacation at a hidden paradise in Bulgaria/Страхотна лятна ваканция в скрития рай България/:

Little Lad е заснел и зимна почива отново в България. Ако ви е любопитно – вижте видеото тук:

 

Коментари