pz-info

Бухал, Н`диайе и Нияни подписаха с Хебър

Футболният тим на Хебър обяви днес нови три входящи трансфера от чужбина. Договори с новакът в efbet Лига подписаха вратар, защитник и полузащитник, разкри Бернардино Сако, директор по спортно-техническата част в „Жокер Груп“, официален партньор на Община Пазарджик във ФК Хебър.
„Вратарят Хадим Н’диайе  е познат на футболните фенове от престоя си под наем в Царско село през пролетния полусезон. Той направи силни мачове за този клуб и след края на сезона бе поискан от столичните ЦСКА 1948 и Славия. През тази година обаче Н’диайе, който е собственост на Аталанта(Бергамо) ще играе за Хебър“, обяви Сако. Италианецът още веднъж потвърди и трансферът на младата надежда на Рома – халфът Патрик Нияни, чийто права вече са откупени от римляните за срок от 2 години.
„Той е млад и перспективен играч, на който Ботев(Пд) предложи контракт, но поради добрите отношения на Рома с „Жокер Груп“ Патрик прие да се присъедини към нас“, разкри още Сако. Спортният директор на „Жокер Груп“ презентира и привличането на украинския централен защитник Хлеб  Бухал. „През последните години Хлеб неизменно е играл в Премиер лигата на Украйна“, коментира Бернардино Сако.
Хлеб е вече в Пазарджик и днес преди обяд взе участие в тренировката на хебърци. Късно в четвъртък вечер с различни полети от Италия на българска земя ще кацнат другите две нови попълнения Патрик Нияни и Хадим Н’диайе. Очаква се те да направят първа тренировка с Хебър в петък.

Коментари

Exit mobile version