Спорт

Борбата закрива Фрезколиада

Написано от ПЗИНФО

Турнир по борба за момчета (родени 2007 – 2014 година) се провежсо днес в залата на Спортното училище в Пазарджик. Надпреварата е част от Фрезколиада, която се организира, благодарение на Lacrima и Frezco Община Пазарджик и Младежки спортен клуб Пазарджик спортува. Водещ на събитието е неповторимият шоумен Владислав Карамфилов – Влади Въргала.

Официалният старт на турнира по борба е от 11:00 часа, като преди това – от 10:00 часа започва тегленето на състезателите.

Момчетата ще бъдат разделени в няколко възрастови групи – момчета свободен стил (родени 2007-08 година, категория 68 кг), деца класически стил (родени 2009-2011 година, категория 32 кг), деца свободен стил (родени 2009-2011 година, в три различни категории) и подготвителна група свободен стил за родените през 2012, 2013 и 2014 година.

Участие са заявили над 120 състезатели от клубове от цялата страна (Пазарджик, Асеновград, Пловдив, Бургас, Сливен, НСА София, Любимец, Руен, Гоце Делчев, Караманци, Партизани, с. Устина, Камчия и Петрич).

Домакин на надпреварата ще бъде Спортен клуб по борба Пазарджик, а състезанието ще се предава директно в официалния YouTube канал на федерацията по борба (следете на този линк – https://www.youtube.com/c/bulwrestlingorg

Освен купи и медали за призьорите, ще бъдат връчени и индивидуални призове за – Най-резултатен състезател, Най-техничен състезател, Най-многоброен отбор, Най-добър съдия, Най-атрактивен съдия, Най-перспективен млад съдия.
#фрезколиада #фрезко #лакрима #Пазарджик #frezco #lacrima

Коментари