Общество

Бойко Борисов показа на младежи от партията построеното от ГЕРБ във велинградско

Написано от ПЗИНФО
Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов заведе членове на младежката структура на партията във велинградското село Бирково. Там той им показа построеното през последните години. В района бяха направени нови пътища, построено бе училище. Според местните хора десетилетия наред те са били забравени от управляващите. Това се е променило през 2015 г., когато Борисов е поел първия си ангажимент към живеещите във велинградските села. Днес хората признават, че освен подобрените условия, инвестициите в пътища са довели и много туристи.
Самият Борисов се обърна към младежите и местното население с думите:
Моделът “Борисов” означава изграждане на църкви и джамии, на детски градини и училища, на пътища. За да бъдат хората просветени, за да знаят. За да бъдат регионите свързани и да се развиват.
Моделът “Радев” означава хаос и разруха. Всичко в държавата върви надолу, освен цените и смъртните случаи…
ГЕРБ ще подкрепи проф. Анастас Герджиков на президентските избори, защото ректорът на ректорите може да обедини нацията. Радев не разбира смисъла на президентската институция, сее омраза и разделение.
България вече трябва да забрави какво е Еврозоната, въпреки всичките усилия по време на нашето управление да ни приемат в Чакалнята на Еврозоната. Спират еврофондовете заради безхаберието на служебния кабинет.
Всеки ден България е първа по смъртност и последна по ваксинация. Това ли е успешното управление според Румен Радев!? Той и правителството са оставили хората на принципа на произвола на съдбата, който оцелее-оцелее. Това е държавната политика в момента. Бог да пази българите!
Десет дни амониева селитра се излива в Черно море заради заседналия кораб. За толкова дни можеше да докарат техника от САЩ, Русия или Холандия. За да има свобода на словото изгониха журналистите от мястото. Според Румен Радев това е начинът за справяне с кризата…
Сега никой не разбира Румен Радев на кого е. На БСП ли е? На “Има такъв народ” ли е? На “Продължаваме промяната”ли е? Длъжността на президента изисква той да е надпартиен. Радев воюва с ГЕРБ.
Сегашните представители на Румен Радев са бивши членове на Държавна сигурност. Това са онези, които са забранявали на мюсюлманите да посещават джамии и са ги заплашвали, че ще сменят имената им. Това трябва да го знаят по-младите.
Всичко, което си казаха Бойко Борисов и хората гледайте тук:

Коментари