Политика

Благо Солов представи кандидатурата си за кмет на Пазарджик

Пазарджик Работа. Сигурен град. По-ниски данъци. Това са трите ключови неща, които Благо Солов поставя като фокус за управлението на общината през следващите години. Днес Коалиция Солов, която предстои да бъде регистрирана, представи кандидатурата му за кмет на община Пазарджик в „Местни избори 2015”.

Благо Солов ще се яви на изборите с подкрепата на патриотичните политически формации, представители на граждански и екологични организации. Днес, при представянето на кандидатурата му, подкрепата си за него заявиха Валери Симеонов – председател на Национален фронт за спасение на България, народен представител в 43 НС, председател на ПГ на „Патриотичен фронт”, зам.-председател на Делегация на Парламентарната асамблея на Съвета на Европа; Румен Йончев – председател на ЗНС и съпредседател на НС, народен представител в 43 НС, председател на ПК по политиките на българите в чужбина; Борис Ячев – зам.-председател на НЖСБ, народен представител в 43 НС, зам.-председател на ПК по Околната среда и водите; Петко Цветков – съпредседател на ПП „Зелените”.

Благо Атанасов Солов е роден в Пазарджик. Има един пораснал син, а от 2012 година е приемен родител на дте от социален дом.Подкрепя активно кампанията по приемна грижа и „SOS детски селища” Към момента е единственият доброволен приемен родител в област Пазарджик. От 1992 година е президент на фирма „Явор”. Бизнесмен и работодател с множество отличия и номинация за дейността си, дарител, ктитор, общественик.

Подавам ръка на хората от всички партии, неправителствени организации и граждани, каза при представянето на кандидатурата си Солов и сподели убеждението си за промяна на Пазарджик към по-добро.

Коментари