Институции Общество

Благодарност за ново добро дело на полицаи от Пазарджик

Написано от ПЗИНФО

В ОДМВР-Пазарджик се получи писмо, в което се изказва благодарност към служители от Районно управление в Пазарджик за проявената от тях бърза и адекватна реакция при издирването на възрастен човек.

Преди два дни, късно през нощта авторката на писмото г-жа Милкова получила обаждане от им пожелавам здраве, спокойствие и лека служба. Нека с гордост и чест да носят униформата и да се  радват на уважението на хората”-така завършва своя благодарствен адрес до ОДМВР-Пазарджик г-жа Милкова. майка си, че 83-годишният и баща е излязъл от къщи и не се е прибрал. Притеснената жена потърсила незабавно помощта на полицията, защото се страхувала, че комбинацията от нощна тъмнина и ниски температури могат да се окажат пагубни за здравето на възрастния мъж, който страдал и от заболяване.  В РУ-Пазарджик я посрещнал дежурен полицай, на когото тя обяснила цялата ситуация. Дежурният не губил време и веднага информирал всички автопатрули в района. Не минали 20 минути и от управлението позвънили, че баща и е открит невредим, а униформените вече го придружават към дома му.

„Моля да приемете най-искрените ми благодарности за бързата и адекватна реакция. Специални благодарности към мъжете, които майка ми нарече „герои” – полицаите Лъчезар Гешев, Светлан Янакиев, Стоян Медаров и Тодор Атанасов от РПУ-Пазарджик. На тях и на семействата

 

Коментари