Избори

Бизнесът в Пещера иска по-ниска такса смет

Пещера

Проблемите на фирмите и хората в този град са еднакви и те трябва да са в дневния ред на всеки, който ще бъде кмет на община Пещера след изборите. Това коментира Николай Зачев след посещението си в поредната фирма, която осигурява работни места за много пещерци – „Гидо”. Собственикът на фирмата Яков Джаров е кандидат за общински съветник от ГЕРБ и заедно със Зайчев изслуша проблемите, пред които се изправят ежедневно служителите на фирмата. Те не изненадаха кандидатът за кмет на управляващата у нас партия, защото той вече няколко пъти е отговарял на тези въпроси в останалите структуроопределящи обувни фирми, които е посетил до момента.

Проблемите не могат да бъдат степенувани, защото за отделния човек те имат различно значение, но хората акцентират върху два момента, които вълнуват не само пещерци – бездомните кучета и шумните ромски тържества, сподели Николай Зайчев. Според него за решаването и на двата проблема е нужно време, но не са невъзможни за преодоляване. Две такси, които се плащат от пещерци също бяха поставени на вниманието на Зайчев, а именно платения паркинг пред болницата в центъра на града и таксата, която хората от Пещера плащат, за да посетят крепостта „Перистера”. Кандидатът за кмет увери присъстващите на срещата, че и двете такси вече са обсъждани от екипа му и се мисли върху няколко решения в полза на пещерци, които да бъдат приложени след изборите.

Обиколката в работещите фирми разкри и общ проблем за бизнеса – скъпата такса смет.

От всяка среща, служителите на посетените предприятия си тръгват с управленската програма на Николай Зайчев, а в нея основните приоритети са пдостъпна за гражданите и бизнеса общинска администрация.

 

Кандидатът за кмет на община Пещера Николай Зайчев и ГЕРБ са под номер 10 в бюлетината.

 

Коментари