Общество

Балони, магия, благотворителност в Паталеница на 3 март

Написано от ПЗИНФО

Пазарджишкото село Паталеница ще посрещне 3 март с първото по рода си балонено магическо шоу. Славена Адамова, позната на мнозина с невероятните си замъци от балони в „България търси талант“, заедно с фокусника Марио Меров (Magic Mario) и Dj Naxy, ще зарадват всички жители и гости на красивото село в подножието на Родопите.

„Аз съм от Паталеница и искам да направя нещо красиво за родното си село. Реших да разкажа приказката за Трите прасенца, поканих и фокусник, който да ми пратнира в нашето „балонено магическо шоу“, за музикалното настроение ще се грижи Dj Naxy. Няма по-подходящо място за това от сградата на читалището, така че всички сте добре дошли на 3 март от 18:30 часа, за да посрещнем заедно Националния си празник с красив театър с балони“, споделя Славена Адамова.

Славена решава, че входът за събитието ще е свободен, но все пак ще има благотворителна цел. Всеки, който желае, може да постави парички в кутия, а със събраните средствата ще бъдат закупени хранителни продукти за хора в затруднено положение от селото.

Коментари