Любопитно

Англичанин си циментира главата в микровълнова фурна

22-годишен мъж от Англия и неговите приятели забъркали 7 торби цимент, които изсипали в микровълнова фурна, в която младежът сложил главата си. От мерки за сигурност все пак, той сложил найлонова торба около главата си и проврял маркуч, през който да диша, докато чакал цимента да се втвърди.

 

Групичката младежи искали да направят отливка от главата на пострадалия Джей Суинглър, затова решили да направят това в домашна обстановка с подръчни материали, вместо да се обърнат към професионалисти.

В крайна сметка не могли да измъкнат заседналата глава на приятеля си и се наложило да се обадят на спешна помощ. Бригадата извадила главата на Джей след 90-минутни опити.

Всичко това било заснето и качено в Youtube канала на младите мъже.

Командирът на бригадата, която дошла да спасява Суинглър, разказал пред местните английски медии:

"Колкото и смешна и абсурдна да звучи цялата ситуация, този млад мъж щеше да се задуши или нарани сериозно, ако не бяхме дошли навреме."

"Беше много трудно да разглобим микровълновата, защото циментът вътре се беше втвърдил, когато дойдохме. Трябваше да се обадим на техническия ни екип за съвет как да процедираме."

Командирът разказва, че е било много трудно да работят с отвертка толкова близо до главата на младежа. Той завършва разказа си с доза порицание към младите мъже и меко казано глупавия им опит.

"За щастие, в момента нямаше други спешни случаи в района, защото това можеше да ни спре да помогнем на някой, който наистина би имал нужда от спешна помощ." /fakti.bg/

Коментари