Общество

Аксаковци ни поздравиха

Изненадващ поздрав от посланиците на ПГ"Иван Аксаков". С удоволствие ще отравязаме всички техни инициативи!

Уважаема Госпожо Ачева,

Благодарим ви за подкрепата през изминалата 2018-та година и това, че споделихте с нас успехите ни! Без Вас те щяха да останат една нереализирана мечта. Вярваме, че всяко коледно пожелание може да се сбъдне, ако истински повярваш в него. Благодарим ви, че повярвахте в нас! Нека в тихата и свята коледна нощ радостта и щастието да бъдат с Вас и Ви донесат здрава и мирна, спорна и плодородна за Вас и Вашите близки Нова 2019-та година!

Желаем Ви дом благословен с обич и здраве, богат на късмет и успехи! Да бъде мирна, Да бъде спорна, Да бъде берекет и обич! Да бъде топъл и сладък хлябът Ви! Да е мека постелята Ви и да е пълен с добро домът Ви! Да бъде сеитба за добро, за да жъне народът ни успехи! Да рушим дуварите, дето ни делят и да градим повече мостове – да ни събират! Да се множат успехите Ви!

Весела Коледа!

Успешна Нова 2019-та година!

С пожелания за Светли коледни и Весели новогодишни празници, Иванка Ваклинова, Директор на ПГ "Иван С. Аксаков" – Пазарджик и младшите посланици на Европейския парламент Сара Ковачева, Трифон Аврамов, Сашко Пенев, Димитър Мишев, Стела Нешева, Симона Нешева, Тереза Тодорова, Николай Андров, Станислава Минова, Марчела Янкова, Мария Христоскова, Стоян Георгиев, Катерина Михайлова, Иван Иванов, Петя Дамянова, Васил Димитров, Гергана Панчева, Николета Христева, Билял Еминов, Дейвид Лолов, Йоан Тодоров

Коментари