Спорт

Успешно участие на държавното първенство по Кик Бокс татами дисциплини

Написано от Величка Ачева

СК "СПАРТАК ПАЗАРДЖИК 2014" се завърна от участието си на държавното първенство по Кик Бокс татами дисциплини за всички възрасти, което се проведе в град Габрово.
В състезанието взеха участие около 400 състезателя от страната и продължи два дни, Спартак Пазарджик взе участие със седем състезателя в дисциплините Кик Лайт и Лайт Контакт в 4 възрастови групи, кадети, Юноши младша и старша възраст и мъже.
Класиране:
1. Цанко Люгов – Кик Лайт ЮСВ и Лайт Контакт на 79 кг. и 84 кг. спечели златен и бронзов медал.
2. Димитър Джоков – Кик Лайт и Лайт Контакт ЮСВ до 84 кг. – два сребърни медала.
3. Георги Танчев – Кик Лайт ЮСВ до 63 кг – не игра поради контузия.
4. Алекс Паров – Кик Лайт и Лайт Контакт ЮМВ до 63 кг, е вицешампион от тази година на Лоу Кик и сребро на Кик Лайт и бронз на Лайт Контакт.
5. Ангел Янков – Кик Лайт и Лайт Контакт за мъже до 74 кг – два бронза.
6 Иван Стамболиев – 79 кг. – бронз на Кик Лайт.
7. Васил Чуков кадети. – до 37 кг. Два сребърни на Лайт и Кик Лайт.
Крайният резултат е 10 медала от 6 реално играли състезатели, 1 златен, 5 сребърни и 4 бронза от изиграни 5 финала от състезателите ни, някои, от които играха в две дисциплини.
„Изключително съм доволен от децата и представянето им, участват за първи път на Държавно на този правилник, учени са да играят на рингови дисциплини и им беше доста трудно при контрола на техниките, но положения труд и желание за победа в крайна сметка даде своя резултат", заяви пред репортер на Пазарджик спортува, треньорът им Илко Аджов.

Коментари