Общество

Тръгва лятна автобусна линия Пазарджик-Слънчев бряг

Написано от Величка Ачева

Пазарджик

От петък, 22-ри юни, жителите на Пазарджик и общината ще могат ежедневно да се придвижват до курорта Слънчев бряг с автобус от Автогара Пазарджик. В дните до 15 септември, всеки ден в 07:00 часа от автогаровия комплекс ще отпътува автобус на фирма "Юнион Ивкони" по направлението Пазарджик – Пловдив – Бургас – Поморие – Несебър – Слънчев бряг. Ученици и студенти, ползват намаление. Допълнително намаление пътниците могат да ползват и ако се снабдят с двупосочен билет. 

Другата възможност, от която жителите на региона могат да се възползват са сезонните линии Благоевград – Слънчев бряг и Благоевград – Ахтопол на благоевградския превозвач „Скаптопара 5“, чиито автобуси спират на АМ „Тракия“ на бензиностанция „Shell“ в 11:30 преди обед в посока Слънчев бряг и половин час след полунощ в посока Ахтопол. 

На АМ „Тракия“ спират и редовните автобуси от столицата до морето на  "Юнион Ивкони", а билети се продават на Автогара Пазарджик.

За повече информация и резервация на билети – телефонът за бърза връзка с диспечерския център на Автогара Пазарджик е 089 2222 742.

Коментари