Общество

Ремонти и ограничения по АМ и пътища в региона

remont ulici
Написано от Елена Станоева

Пазарджик В 500-метров участък в пазарджишката част на АМ „Тракия“ днес движението ще се извършва само в скоростната лента. Агенция „Пътна инфраструктура“ уточнява, че от км 66+000 до км 66+500 в посока София активната и аварийната ленти ще бъдат затворени за движение поради отстраняване на аквапланинг.

Обходен маршрут заради ремонтни дейности на пътен възел „Мухово“ при км 46 /в софийския участък на магистралата/преминава през пътен възел „Церово“ за направленията Ихтиман-Пловдив и Костенец-Пловдив. Срокът е до 30 април.

Първокласният І-8 също е с ограничения. Те са в отсечката Пазарджик – Цалапица от км 197+000 до км 206+000. Поетапно днес ще се затварят на лява и дясна ленти за движение, поради аварийно запълване на появили се деформации на пътната настилка с топла асфалтова смес.

Поетапно ще се затварят и лентите за движение на път ІІІ-842 Юндола-Белово като причината отново са деформации на пътната настилка и запълването им. По този път движението ще се осъществява по този начин до 20.04.2018 г.

Коментари