Общество

Панагюрка е първата късметлийка в Лотарията на НАП

Написано от Елена Станоева

Панагюрище Панагюрка взе първата награда от Лотарията с касови бележки 2 на НАП, съобщават от агенцията. 39 годишната Цветанка Лазарова, ще се радва на чисто нова игрова конзола с две безплатни игри към нея.

 

Цвети е активна участничка от първия сезон на играта, допълват от агенцията. От началото на Лотарията с касови бележки 2 е регистрирала 182 бр. фискални бона, като голямата седмична награда печели с бон на стойност 7,90 лв. за покупката на един кг кайма.

Късметлийката е пожелала да се върне и за голямата награда от играта, която в  тазгодишното издание на Лотарията е 50 000 лв.

Този сезон късметлиите ще бъдат обявявани не само на официалния интернет сайт на Лотарията – kasovbon.bg, но и на специално създадената във Facebook страница https://www.facebook.com/kasovbon/. В социалната мрежа потребителите могат да следят последните новини около играта и да задават своите въпроси.

Припомняме, че голямата награда от първата Лотария с касови бележки – лек автомобил, също отиде в Панагюрище. Щастливата бележка за Иванка Кавръкова беше на стойност 1.80 лв.

Коментари