Криминално Спорт

Отборът на Затвора надстреля колеги в национален турнир

Написано от Елена Станоева

Пазарджик Отборът на Затвора в гр.Пазарджик зае призово място на проведения в специализирания център за подготовка на служители от Главна дирекция „Изпълнение на наказанията” при Министерството на правосъдието Републикански преглед по полицейска стрелба и приложни умения. Турнирът е под патронажа на Министъра на правосъдието, а в него вземат участие представители на всички териториални звена на ГДИН. Надпреварата премина при доста сложен регламент, включващ три специализирани стрелкови умения и при сериозна конкуренция на опитни надзиратели от цялата страна .

За голяма радост на пазарджишките служители (и най-вече за началника на звеното старши комисар Веселин Коцев) отборът на Затвора в гр.Пазарджик, воден от старши инспектор Димитър Петров, се класира на първо място. В индивидуалното класиране отлично представяне направиха командирът на отделение Русчо Русчев – първо място при мъжете и младши инспекторът Елка Минева – второ място при жените. Не по-назад от тях остана и капитанът Димитър Петров, който зае второ място в индивидуалното класиране при мъжете.

Призовите отличия бяха връчени от проф. Николай Проданов – заместник министър на правосъдието, от ръководителите на структури в правосъдното ведомство Петър Караколев и Сашка Андрекова.

Коментари