България Криминално

Майка не е виждала дъщеря си от 11 седмици, полицията издирва 7-годишната Мария и баща ѝ

Написано от Величка Ачева

София

01 РУ-СДВР издирва Мария Христова Седмакова и 39-годишния й баща – Христо Христов Седмаков. По данни на майката, за последно тя ги е видяла на 27.07. т.г. в Дирекция за социално подпомагане в кв. „Слатина”, двамата са носели документи за самоличност.
Детето е високо около 130 см., с тъмнокафяви очи и дълга кестенява коса.
Хората, които разполагат с допълнителна информация за момиченцето и бащата, могат да сигнализират при гарантирана анонимност на тел. 112, 02/9827119, 02/9827166 или в най близкото поделение на МВР.

Майката Диди с момиченцето си Мери

Майката на малката Мария води активна кампания във Фейсбук в опит да върне дъщерия си. момиченцето е родено в Англия. В последствие родителите на Мери се разделят, а съдилищата в Англия и България присъждат родителските права на майката Даниела. Преди 11 седмици обаче бащата решава да пренебрегне всичко това и изчезва с детето.  Според майката дъщеричката и е отвлечена и укривана от баща си Христо и е в неизвестност за роднини и приятели от 24-ти август. Има вероятност и да са напуснали пределите на Р България нелегално. Детето говори предимно английски език и не много добър български.  
Бащата, който е лекар по професия е напуснал работа и си е закрил банковата сметка. 

Коментари