Общество

И касова бележка за 5 стотинки ще се бори за награда от 2000 лева в понеделник

Написано от Елена Станоева

Касова бележка за пет стотинки е фискалният бон с най-ниска стойност, регистриран досега за участие в Лотарията с касови бележки на НАП. От приходната агенция напомнят, че 5.2 млн. касови бележки, заедно с тази от пет стотинки, ще играят за първата месечна награда от 2000 лева в понеделник

Тя, заедно с още 5,2 млн. касови бележки, играе и за първата месечна награда от 2000 лв., която данъчните ще дадат. Късметлията ще бъде изтеглен на 15 януари, в сутрешния блок на БТВ. Тогава ще стане ясен и поредният седмичен победител. За него е чисто нов смарт телефон. Устройството току-що беше представено на българския пазар и е с впечатляващи параметри – 8-ядрен процесор и 4 GB RAM. Телефонът има двойна предна камера за селфита, както и внушителна 16-мегапикселовата задна камера, открехват завесата от НАП.

Регистрираните до днес фискални бонове са на обща стойност 81 млн. лв. Близо 550 000 от тях са от ПОС терминал. Всеки потребител средно е регистрирал за Лотарията по 145 касови бележки. Фискалният бон с най-висока стойност е записан от потребител от Варна, като участници от Силистра, Сливен, Пазарджик и София са въвели касови бележки на стойност над 9000 лв.

Коментари