България Любопитно Общество

Два велинградски хотела си тръгнаха с 8 награди от Дубай

Написано от Вера Велева

Дубай

Два хотела, част от международното сдружение по балнеология и туризъм Сирона, във Велинград бяха отличени на международния конкурс Haute Grandeur Global Awards 2018. Наградите бяха връчени на бляскава церемония в Дубай снощи. Хотел Спа Клуб Бор Велинград спечели 4 награди в 4 различни категории:
Best Leisure Hotel in Bulgaria
 Best Culinary Experience in Bulgaria
 Best Spa Hotel in Bulgaria
 Best City Hotel in Bulgaria
Балнео Хотел Свети Спас Велинград също победи в 4 категории:
Best Eco Friendly Hotel in Bulgaria
Best Resort Spa in Bulgaria
Best Family Resort in Bulgaria
Best Hot Spring Resort in Bulgaria

Отличията получиха лично собствениците Сърнела Гешева и Кристиян Христов, които бяха в Дубай с част от екипа съдействал за международния престиж на хотелите.

Haute Grandeur Global Awards награждават хотели, спа и ресторанти. Системата е посветена на подкрепата и стимулирането на върхови постижения сред тези индустрии в световен мащаб, като същевременно се стреми да засили пазарния дял на тези, които се ангажират да предлагат на своите гости "уау" опит. Наградите улесняват създаването на мрежи и насърчават сътрудничеството между компании с визия за вдъхновение и подобряване на индустрията.

Haute Grandeur имат за цел да подкрепят растежа на малки и големи хотели, минерални извори и ресторанти, за да останат конкурентни по отношение на своите предложения.

Коментари