Любопитно Общество

В Пазарджик: Млади хора мотивират млади хора

Написано от Величка Ачева

Пазарджик

Младежките лидери и лектори по проект Старт – Младежко предприемачество на Vi Art Foundation / Фондация Ви Арт – Лазар Матакиев Йордан Зайчев Ivan Paunov Христиана Матеева Еделвайс Тодорова представиха презентация по темата в препълнената лекционна зала на ЕГ Бертолт Брехт-Пазарджик

Младежките лидери по проекта ще представят презентация по темата в още две училища, а целта е да се увеличи броят на младите хора с интерес към предприемачеството. Ще информираме отново за възможността за регистрация и участие в Кампанията “Ден на младежкото предприемачество”, която ще се проведе на 18.11.2017г. от 10,30 ч. в конферентната зала на хотел "Хебър", гр. Пазарджик, където участниците ще се срещнат с успели млади предприемачи.

Линк за регистрация: https://docs.google.com/forms/d/1GitFKQBjZYVaYS8xZewUtlKDzsZoex xis64M2zmRggQ/edit

Целевата група на участниците са младежи на възраст от 15 до 29 години. Трите инициативи се реализират по проект „Старт – младежко предприемачество“ на Фондация „Ви Арт“, който се изпълнява по договор № 25-00-67/24.07.2017г. към Министерство на младежта и спорта по Национална програма за младежта (2016-2020), Подпрограма 2: Национални младежки инициативи и кампании, Тематична област: Младежко предприемачество, в които ще се включат 120 младежи.

Коментари