Общество

Велинград: Хотелите с висока категория са запълнени на 100% за настъпващите празници

hotel bor
Написано от Величка Ачева

Велинград

„Интересът към Велинград се дължи на най-модерната и нова СПА леглова база, която притежаваме. Няма друга дестинация в България, която да има толкова много хотели с едно и също предназначение – СПА и уелнес.” Това сподели  Председателя на „Сдружение на хотелиери и ресторантьори – Велинград и Западни Родопи” – г-н Златко Златанов.

Според него нестихващият интерес към Велинград се дължи и на качествата на минералните води, които се използват абсолютно пълноценно от специалистите по балнеология, а не е тайна за никого, че най-добрите се намират в нашите бази. Факт е, че във Велинград няма нито едно предприятие, което да замърсява въздуха, почвата и водите, а тези природни дадености са още един фактор, който привлича туристите, сподели г-н Златанов. Той със задоволство отбеляза, че хотелите с висока категория са запълнени на 100% за настъпващите празници.

Едни от най-големите имена в родния шоу-бизнес ще забавляват гостите за Коледа и Нова година. Сред тях са Краси Радков, Георги Христов, Тримата тенори, Ивана, ансамбъл „Българе”, Поли Генова, Трио „Сопрано”, Тони Димитрова, Нели Петкова, Анелия, Райна, Стефан Диомов, Люси Дяковска, Янко Неделчев, Рени, Володя Стоянов, Руслан Мъйнов. В програмата ще се включат и велинградските таланти – Мариам Маврова, ансамбъл „Чепинци” и клуб по спортни танци „Импулс”.

Златко Златанов сподели и задоволството си от факта, че градът е почистен и украсен и сме готови да посрещнем и най-взискателните гости. Той отправи и своите пожелания за много здраве, щастие и благоденствие и за една мирна, спокойна и успешна Нова година./http://velingrad-bg.com/bg//

Коментари