Любопитно

Велинград: Балнео Хотел Свети Спас прие дипломатическия корпус

Сърнела Гешева и външния министър Екатерина Захариева
Написано от Вера Велева

Велинград

„За нас е изключителна чест да бъдем домакини на Дипломатическия корпус и благодарим за доверието, което ни оказа Министерство на външните работи.” Това споделиха Сърнела Гешева и Кристиян Христов – собственици на хотели „СИРОНА”.

„Вярвам, че това посещение ще допринесе за популяризирането на Велинград, а директните контакти ще бъдат изключително полезни, както за кмета д-р Костадин Коев, така и за колегите от туристическия бранш.”, допълни още г-жа Гешева.

След атрактивното пътуване посланиците бяха посрещнати в „Свети Спас” с домашна лимонада от мента и лимон и ароматизирани топли кърпи за ръце.

Сърнела Гешева и Кристиян Христов

„Изключително съм доволен, че хотелът ни разполага с професионално подготвен и много добре обучен персонал”, каза Кристиян Христов. „Менюто, което подготвихме за посланиците  представя  българската кухня, като сме включили и акценти от региона. Разбира се има и интернационални рецепти, съобразени с различните вкусове на гостите. Смело мога да кажа, че обслужването в хотела ни е на световно ниво, за което говори и поредната международна хотелска награда, с която бяхме удостоени, и която ще ни бъде връчена в началото на ноември в Дубай.”, допълни още г-н Христов.

Министърът на външните работи и кмета д-р Коев посрещнаха дипломатите в градината на хотела, а те изразиха възхищението си от природните дадености и красотата на Велинград.

На тържествената вечеря шампионите от Клуб по спортни танци „Импулс” обраха овациите на гостите, а вицепремиера Екатерина Захариева и доайенът на Дипломатическия корпус – извънредния и пълномощен посланик на Държавата Палестина Н. Пр. д-р Ахмед Ал Мадбух благодариха на д-р Костадин Коев за прекрасната организация и топлото посрещане в СПА столицата на Балканите с пожеланието скоро Велинград да стане и СПА столица на Европа./http://velingrad-bg.com/

Коментари