Общество

Бела от Велинград се нуждае от подкрепа

Написано от Величка Ачева

Следващият текст е взет от Фейсбук, не знаем кой е авторът, но си струва да се прочете:

“Здравейте, не знам колко от Вас са гледали в събота предаването на Карбовски, но смятам, че като жени ще вземете отношение по темата.
В предаването участва Бела, майка на 5 деца, която миналата година беше залята с киселина от бившия си мъж, след като взима решението да се разделят след системен физически и психически тормоз.

За щастие, тя е жива, но последиците от инцидента остават за цял живот – белези по лицето, изгаряне по главата, липсата на коса и част от едното й ухо.

В момента Бела не трябва да работи, но го прави, за да може да издържа децата си и да се опита да събере пари за тежките операции, които й предстоят. Като жени най-добре ще разберете болката от това е някой да се опита да отнеме красотата ви, живота и да ви обезобрази завинаги, така че винаги да изпитвате болка, когато се погледнете в огледалото. 
Бела живее много скромно, бих казала дори много бедно, но както ще видите от срам и неудобство нито веднъж в интервюто не поиска помощ.

Историята е много тежка и пиша тук, защото има много загрижени майки и се надявам, че ще можем да помогнем на нея и на децата й. Имат нужда от финансови средства, дрехи, играчки и разбира се подкрепа. Децата й са изключително мили и умни, но за жалост цялата ситуация рефлектира и върху тях. Една от причините да се стреми да събере пари за операциите не е дори суетата,а това че най-малките деца се страхуват от вида й в момента. Представете си каква болка за една майка е това. 
За който иска да помогне:

Адресът й гр. Велинград, улица Сердика 8
За Бела Михайлова

Банкова сметка: 
BG58STSA93000023667822
Бела Михайлова”

Линк към предаването:

https://www.btv.bg/video/shows/karbovski-vtori-plan/video/proekt-vsjaka-chetvarta-1-chast.html

https://www.btv.bg/video/shows/karbovski-vtori-plan/video/proekt-vsjaka-chetvarta-2-chast.html

Коментари